Interview op SRC TV

Vandaag is er een nieuw interview over ons onderzoek online gekomen op SRC TV.

Het programma wordt iedere zondag uitgezonden om 11.00 uur en wordt herhaald om 14.00, 17.00, 20.00, 23.00 en 01.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag wordt het programma uitgezonden om 08.00, 11.00, 14.00, 17.00, 20.00, 23.00 en 01.00 uur.

Onze uitzendingen zijn te zien via de televisie op de volgende kanalen:
Ziggo-kanaal 47 C’borg en Vijfheerenlanden
Ziggo-kanaal 43 Buren, West Betuwe en Tiel
KPN-kanaal 1382.

Veel reacties na publicatie in krant + Nieuwsbrief

Na de verschillende publicaties in Het Kontakt en het AD Rivierenland zijn er veel reacties gekomen van verschillende personen die meer informatie over de tunnels hebben. Sommige personen zijn in de tunnels geweest en anderen hebben verhalen gehoord. We vinden dit echt geweldig en willen jullie allemaal enorm bedanken! Aangezien het best veel informatie is, kan het wel eventjes duren voordat alles op de website geplaatst is. Natuurlijk proberen we alle informatie zo snel mogelijk met jullie te delen via deze website en onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe informatie en alle ontwikkelingen rondom het onderzoek? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Inschrijven voor nieuwsbrief.

Oproep in Het Kontakt

Inmiddels zijn we een aantal maanden bezig met het onderzoek naar de tunnels van Leerdam. Om een groter bereik te krijgen en meer informatie te kunnen krijgen, is er een stukje in Het Kontakt gekomen met een oproep of er mensen zijn die meer informatie hebben over de tunnels en eventueel beeldmateriaal.

Tunnels van Leerdam